Известие

Collapse
No announcement yet.

Let's ROCK!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Едно заглавие от мен: WASP - Wild Child

Много яко! Само, дето не знам как да го hyperlink-на.
    sigpic
    Имам си количка,Жълта и добричка!
    Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
    - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
      Едно заглавие от мен: WASP - Wild Child

Много яко! Само, дето не знам как да го hyperlink-на.
      Няма значение, важното че си го написала в оригинал.
      Какво те кефи на Dire Straits - настъпи ме по болното място.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Няма значение, важното че си го написала в оригинал.
        Какво те кефи на Dire Straits - настъпи ме по болното място.
        Ами преди ходих на танци и любимо парче за разкършване естествено си беше класиката "Walk of life" - та то се оказва най-любимо! Носи такъв "пауър"...
        Но май всяко ме кефи...така като се замисля.
        sigpic

Comment

Но май всяко ме кефи...така като се замисля.
          Дайър Стрейтс - много добър! В колата мнго куфея на него
          Абе на тоя Дайър Стрейтс да не му се е случило нещо с мотора.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Абе на тоя Дайър Стрейтс да не му се е случило нещо с мотора.
            Не съм сигурна, че разбрах напълно точня смисъл на цитата ти....
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
              Rainbow - Street Of Dreams

И една от любимите ми песни с Joe Lynn Turner само че с Deep Purple - The Cut Runs Deep
              Мале, момчета, напълнихте ми душата. Изслушах си ги по няколко пъти. Така пее този... Замислила съм да му махна гласните струни и да ги присадя на себе си. Тогава няма да говоря с хората, а ще изпявам всичко.

Инак за сватбата... малко късно. Дадена съм тук вече на един рок фен Но отправям призив към всички момичета ценители. Момичета, който разбира на spe4еlist се спира

Някой спомена нещо за обороти...
              Хората, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем. :P

Comment

[QUOTE=old alfist;480348]
                Изпълнена е за пръв път пред психиатричната клиника където е бил Барет, за да може да я чуе.
                QUOTE]

Пепел ти на устата, колега! ПЪЛНА глупост...
                Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Не съм сигурна, че разбрах напълно точня смисъл на цитата ти....
                  Смисълът е, че казваш "много добър" и "него" за цяла група Иначе да, много са добри!

И като така или иначе постнах още едно мнение, ето малко Kids Wanna Rock

Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
                  Пепел ти на устата, колега! ПЪЛНА глупост...
                  Какво сгафи колегата? Барет си е бил лудият диамант. Пък вече кой на кого къде е пял, само те си знаят
                  Хората, които си мислят, че знаят всичко, много дразнят тези от нас, които наистина го знаем. :P

Comment

Сид никога не е посещавал психиатрична клиника. След емоционалния & психически срив, който преживява, той се изолира от всичко и всички. Известно време след двата му солови албума следите се губят някъде в Лондон, а 1974 е годината, в която той се завръща в Кеймбридж в къщата от своето детство и заживява с майка си и сестра си. По време на сесиите за Wish You Were Here, той ненадейно се появява в студиото при своите бивши колеги. Първоначално никой не го разпознава, тъй като е напълнял и се е избръснал нула номер. Държи се неадекватно, търси четката за зъби, говори несвързано, а когато Роджър и ко му пускат raw version of Shine... и искат мнението му, той обявява, че не е лошо, но "навремето се записваха и по-добри неща". След което пак изчезва. Това е. Сид е ЕДИНСТВЕНИЯТ музикант, когото считам за идол. Поклон пред теб, луди диаманте. Сияш в душите на тези, които са се докоснали до гения ти.
                    Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• Първоначално публикувано от mirchetu Покажи съобщение
                      Смисълът е, че казваш "много добър" и "него" за цяла група Иначе да, много са добри!

И като така или иначе постнах още едно мнение, ето малко Kids Wanna Rock

Какво сгафи колегата? Барет си е бил лудият диамант. Пък вече кой на кого къде е пял, само те си знаят
                      Сега разбрах точния смисъл на поста му, благодаря..
                      Визирам винаги този, който е в пряк контакт с мен - "демек, оня къде пее"
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mirchetu Покажи съобщение
                        Инак за сватбата... малко късно. Дадена съм тук вече на един рок фен Но отправям призив към всички момичета ценители. Момичета, който разбира на spe4еlist се спира

Някой спомена нещо за обороти...
                        Eто едно за първия танц на сватбата тогава:
                        Deep Purple - Love Conquers All

П.П.
                        Ясно, че на spe4elist ще се спират, ама и аз не съм за изхвърляне.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Ей мъ и мене, за добриииийййютрооооооооо Rainbow Can't let you go http://www.youtube.com/watch?v=tcwWdLnLCnI
                          Влюбена в Alfa Romeo GTV
                          GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
                            Сид никога не е посещавал психиатрична клиника. След емоционалния & психически срив, който преживява, той се изолира от всичко и всички. Известно време след двата му солови албума следите се губят някъде в Лондон, а 1974 е годината, в която той се завръща в Кеймбридж в къщата от своето детство и заживява с майка си и сестра си. По време на сесиите за Wish You Were Here, той ненадейно се появява в студиото при своите бивши колеги. Първоначално никой не го разпознава, тъй като е напълнял и се е избръснал нула номер. Държи се неадекватно, търси четката за зъби, говори несвързано, а когато Роджър и ко му пускат raw version of Shine... и искат мнението му, той обявява, че не е лошо, но "навремето се записваха и по-добри неща". След което пак изчезва. Това е. Сид е ЕДИНСТВЕНИЯТ музикант, когото считам за идол. Поклон пред теб, луди диаманте. Сияш в душите на тези, които са се докоснали до гения ти.
                            Няма да влизам с теб в спор - информацията ми е от преди 30-тина години. Така се говореше тогава по случая.
                            sigpic

Comment

• http://vbox7.com/play:a9758b3c - Dire Straits - Lady Writer

Това се слуша в колата винаги с волумето на мах и с припяване.

Поздрав за old alfist!
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Като стана въпрос за сватби - поздрав от Bruce Dickinson - Chemical Wedding
                                Първоначално публикувано от mirchetu Покажи съобщение
                                ...Инак за сватбата... малко късно. Дадена съм тук вече на един рок фен Но отправям призив към всички момичета ценители. Момичета, който разбира на spe4еlist се спира ...
                                Ааа, и за моята сватба сте закъснели - на мен се спряха вече

Fear?

Comment

Working...
                                X