If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма значение, важното че си го написала в оригинал.
Какво те кефи на Dire Straits - настъпи ме по болното място.
Ами преди ходих на танци и любимо парче за разкършване естествено си беше класиката "Walk of life" - та то се оказва най-любимо! Носи такъв "пауър"...
Но май всяко ме кефи...така като се замисля.
sigpic Имам си количка,Жълта и добричка! Родом от "Ботуша"Много си ме слуша! - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Мале, момчета, напълнихте ми душата. Изслушах си ги по няколко пъти. Така пее този... Замислила съм да му махна гласните струни и да ги присадя на себе си. Тогава няма да говоря с хората, а ще изпявам всичко.
Инак за сватбата... малко късно. Дадена съм тук вече на един рок фен Но отправям призив към всички момичета ценители. Момичета, който разбира на spe4еlist се спира
Сид никога не е посещавал психиатрична клиника. След емоционалния & психически срив, който преживява, той се изолира от всичко и всички. Известно време след двата му солови албума следите се губят някъде в Лондон, а 1974 е годината, в която той се завръща в Кеймбридж в къщата от своето детство и заживява с майка си и сестра си. По време на сесиите за Wish You Were Here, той ненадейно се появява в студиото при своите бивши колеги. Първоначално никой не го разпознава, тъй като е напълнял и се е избръснал нула номер. Държи се неадекватно, търси четката за зъби, говори несвързано, а когато Роджър и ко му пускат raw version of Shine... и искат мнението му, той обявява, че не е лошо, но "навремето се записваха и по-добри неща". След което пак изчезва. Това е. Сид е ЕДИНСТВЕНИЯТ музикант, когото считам за идол. Поклон пред теб, луди диаманте. Сияш в душите на тези, които са се докоснали до гения ти.
Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Инак за сватбата... малко късно. Дадена съм тук вече на един рок фен Но отправям призив към всички момичета ценители. Момичета, който разбира на spe4еlist се спира
Сид никога не е посещавал психиатрична клиника. След емоционалния & психически срив, който преживява, той се изолира от всичко и всички. Известно време след двата му солови албума следите се губят някъде в Лондон, а 1974 е годината, в която той се завръща в Кеймбридж в къщата от своето детство и заживява с майка си и сестра си. По време на сесиите за Wish You Were Here, той ненадейно се появява в студиото при своите бивши колеги. Първоначално никой не го разпознава, тъй като е напълнял и се е избръснал нула номер. Държи се неадекватно, търси четката за зъби, говори несвързано, а когато Роджър и ко му пускат raw version of Shine... и искат мнението му, той обявява, че не е лошо, но "навремето се записваха и по-добри неща". След което пак изчезва. Това е. Сид е ЕДИНСТВЕНИЯТ музикант, когото считам за идол. Поклон пред теб, луди диаманте. Сияш в душите на тези, които са се докоснали до гения ти.
Няма да влизам с теб в спор - информацията ми е от преди 30-тина години. Така се говореше тогава по случая.
Това се слуша в колата винаги с волумето на мах и с припяване.
Поздрав за old alfist!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
...Инак за сватбата... малко късно. Дадена съм тук вече на един рок фен Но отправям призив към всички момичета ценители. Момичета, който разбира на spe4еlist се спира ...
Ааа, и за моята сватба сте закъснели - на мен се спряха вече
Comment